"A ház téglából és gerendákból épül. Az otthon álmokból és reményekből."

HOMEFOCUS

HOMEFOCUS

15 átgondolt ajándék, amire az új lakástulajdonosok valóban vágynak

2021. december 06. - homefocus

Nagyon sok ingatlanvásárló vágya, hogy a karácsonyt már az új otthonában töltse. Annak érdekében, hogy Ön ki tudja választani a legszemélyesebb ajándékot, amelyről a megajándékozottak még évek múltán is jó szívvel gondolnak Önre, több ügyfelemet kérdeztem meg, hogy mi volt a valaha legjobb „házavató ajándékuk”, illetve mit adtak, amiknek úgy érzik nagy sikerük volt.

Az alábbi 15 ötlet alapján gyakorlatilag mindenki meg tudja találni a pénztárcájának megfelelőt. A legjobb, ha személyre szabott ajándékot sikerül találni, amely új emlékként lesz az otthon része.

talalo.jpg

1.   Vendégváró tálalók


Ha barátai szeretnek szórakozni, vendégeket hívni, akkor az új konyhaszekrényeikben biztosan helyet tudnak adni a stílusos tálalóedényeknek.
Csak győződjön meg arról, hogy olyan mintája legyen, amelyet a barátai valóban szeretnek.

Ára: 23.900 Ft - Villeroy & Boch

 

sutotal.jpg2.   Egyedi konyhai sütőtálak


Van aki az egyszerű letisztult vonalat szereti, van aki a bohókás, színes darabokat részesíti előnybe. Ha egy házitündérrel van dolga, biztosan örül egy minőségi sütőtálnak is akár.

Ára: 6.500 Ft - Emile Henrey

 

borszoro_1.jpg3.   Só- és borsszórók


Egyik ügyfelem mesélte, hogy házavatóra egy mókás só-borsszórót kapott. „Annyira stílusos volt ez a kiegészítő, hogy az étkezőasztal örök darabjává vált, és innentől kezdve nem volt kérdés, hogy hozzá illő étkészletet keressek."

Ára: 3.790 Ft - Muntok


fotokeret.jpg4.   Fényképkeret, fotóalbum

Segítsen barátainak elkezdeni a galéria falát egy stílusos fényképkeret családdal vagy adjon egy elegáns fotóalbumot, ahol az új emlékek képeit rögzíthetik. Ezek a tárgyak lehetővé teszik a háztulajdonosok számára, hogy új emlékeket építsenek a szobában. Ezek az új otthonok ajándékai segítenek szeretteinek abban, hogy egy üres házat kényelmes, személyre szabott otthonná alakítsanak ki.

Ára: 3.990 Ft - DekorLove

pled.jpg5.   Díszpárna vagy pléd

 

Ki ne szeretné a kedvenc filmjét, pihe-puha takaróba burkolózva megnézni. Egy hangulatos pléd kiváló kiegészítője lehet bármilyen nappalinak. Valamint egy elegáns párna is öltözteti a nappalit.

Ára: 16.500 Ft - Biederlackborbo

 

 

gyertya.jpg6.   Díszítő gyertya

 

Karácsonyi ajándéknak, valamint az új otthon dekorálásához is kiváló egy elegáns gyertya, valamint a divatos aroma diffúzorok között is hatalmas a választék. Illatos verzió esetében legyünk körültekintőek, hogy a tulajdonos milyen illatokat szeret igazán. 

Ára: 5.795 Ft - Fragranza gyertya-és diffúzor 

 

ejjellampa.jpg7.   Éjjeli lámpa

 

Egy hangulatos vagy akár egy elegáns lámpa öltözteti az új hálószobát. Kevés jobb lámpa van, amely békét és nyugalmat hoz, mint ez a jellegzetes holdlámpa.
Ami ezt a lámpát egyedivé teszi, az a valósághű 3D nyomtatási technológiával létrehozott holdfelület lenyűgöző hasonlósága. A kettős színnek köszönhetően a lámpa olyan környezeti megvilágítást biztosít, amely éjszaka mindenkit elvarázsol a szobában.

Ára: 6.990 Ft - Moonlamp 

papucs.jpg8.   Szoba papucs

 

Egy pár papucs, fürdőlepedővel is ötletes ajándék lehet. Egy fehér frottír papucs, puha törülközővel, olyan érzést keltenek, mintha az "új otthona egy szálloda lenne”.

Ára: 58.990 Ft - fürdőköpeny ajándékdobozban + törölköző+ papucs

 

9.    kulcstarto.jpgSzemélyre szabott fali kulcstartó

 

Az új lakástulajdonosok biztos szívesen használnak egy stílusos kulcstartót a vadonatúj kulcsukhoz. Akár feliratozható idézettel, a lakók nevével már kész is a személyre szabott egyedi ajándék.

Ára: 1.890Ft - Gold Consulting 

 

labtorlo.jpg10.   Üdvözlő lábtörlő

 

Beszélgetésünkkor legtöbb ügyfelem megemlítette ezt a praktikus ajándék lehetőséget. Könnyen elérhető, sok stílusban megtalálható az üzletekben és nehéz mellé lőni.
Az interneten minden stílus megtalálható, beleértve  a szupercuki kutyás, a vintage stilusú és a vidám üdvözlőszőnyegeket is. A szórakoztató üdvözlőszőnyegek segítségével az új lakástulajdonosok megmutathatják humorérzéküket, és szívesen látják a látogatókat és szeretteikat vadonatúj házukba.

Ára: 3.000Ft - tól Profipadló  

11.  Szobanövényeknoveny.jpg

 

A szobanövények bármilyen otthoni dekorációhoz illeszkednek. Az olyan kevés karbantartást igénylő növények, mint pl. a pozsgások, aloe vera, anyósnyelv... hozzájárulnak az új otthonok szebbé tételéhez anélkül, hogy az új lakástulajdonosokat arra kényszerítenék, hogy őrült növénygondozókká váljanak.

Fénykép forrása

12.   Madárházmadareteto.jpg

 

Köszöntsd a libbenő barátokat egy kis bádog lakókocsival. Az új lakástulajdonosok imádni fogják annak a  lehetőségét, hogy egy különleges madárházat olyan ablak elé akaszthassák, ahol mindenki megcsodálhatja a vadon élő állatokat.

Ára: 6.570 Ft  Astero  

 

13.   Szerszámokszerszam.jpg

 

A szerszámok nagyszerű ajándék az új lakástulajdonosok számára, még akkor is ha nem Mekk Elek a tulajdonos. Az új otthonok új feladatokkal járnak. Egy elektromos – vagy  kerti szerszám lehetővé teszik az első lakástulajdonosok számára, hogy az otthoni javításokat saját kezűleg megoldják a problémákat.


Ára: 49.900 Ft Makita 

14. Kávéfőzőkavefozo.jpg

 

Segítsen az új lakástulajdonosknak felkészülni első vendégeikre. És ami a legjobb, hogy innentől kezdve nem kell törni a fejünket, h mit is vigyünk következő alaklommal, hogy mége menjünk üres kézzel vendégségbe. A kapszulákból, mindig óriási a választék. Akár a kedvenc ízvilágunkat is vihetjük, reméljük megkínálnak belőle :)

Ára: 16.797 Ft Tchibo

15.   Borbor.jpg

 

A minőségi bor mindig is az elegánsabb ajándékok közé tartozott, bár nem túl személyes, de ha egy trió termék családot viszünk (vörös, fehér, rozé) remélhetőleg legalább az egyiket szeretni fogja a tulajdonos. Amennyiben tudjuk, hogy az ajándékozottnak mi a kedvenc minőségi itala, akkor biztos vagyok benne, hogy ezzel az ajándékkal képtelenség mellé lőni. 
De akár egy szép üveg pezsgő is kiváló ajándék lehet, amellyel koccinthatnak az új otthonukra, és a sikerekben gazdag új esztendőre.

Ára: 12.699 Ft Belvy

Az egyedi ajándék megtalálásához  elengedhetetlen, hogy ismerje a ház tulajdonosának ízlését, és ha lehetséges azt is, hogy a ház tulajdonosa milyen enteriőrt álmodott meg magának új otthonába.

  • Szereti az otthon tulajdonosa a praktikus dolgokat, például a konyhai eszközöket vagy szerszámokat?
  • Akar az otthon tulajdonosa dekorációt, ami feldobja a 4 üres falat vagy ezt csak saját maga szeretné intézni?
  • Az otthon tulajdonosa valami furcsa vagy életmódbeli cuccra vágyik, mivel jelenleg már mindene megvan, amire szüksége van?

Ezek olyan kérdések, amelyek segíthetnek szűkíteni a keresést, és megtalálni a megfelelő ajándéktárgyakat. 

A fenti listával igyekeztem ihletet adni Önnek, és próbáltam a listát olyan ajándék ötletekkel is bővíteni, akik számára majdnem hogy lehetetlen vásárolni, mert már mindene megvan. 

Ezekkel az ajándékokkal együtt ünnepelhetjük szeretteinkkel az élet egy új fejezetbe lépését.

Amennyiben Önnek is van jó ajándék ötlete ossza meg velünk hozzászólásban! Köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://homefocus.blog.hu/api/trackback/id/tr5716773636

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása