"A ház téglából és gerendákból épül. Az otthon álmokból és reményekből."

HOMEFOCUS

HOMEFOCUS

Ingatlanfotózás

2021. október 21. - homefocus

Ingatlan eladás meghirdetése esetén rendkívül fontos, hogy az ingatlanról éles, igényes képek készüljenek, hogy azok hűen bemutassák annak egyediségét, adottságait és azt a vevő számára vonzóvá tegyék.

Fotográfus végzettségem segít a minőségi fényképek készítésében, hiszen egy hirdetési felületen ezek ragadhatják meg először a potenciális vevők figyelmét.

Az ingatlanközvetítés napjainkban sajnos egy felhígult szakma. Ezen szeretnék változtatni, ahol csak tudok. Vesszőparipám, hogy egy "profi ingatlanos" nem engedheti meg magának, hogy mobillal fotózzon, vagy hogy a mellékhelyiséget felnyitott wc tetővel örökítse meg és sorolhatnám...

Etikus Ingatlanos Klubesten felkértek egy "stand up előadásra", ahol a minőségi hirdetésről, fotózás alapjairól beszéltem.

Továbbá a MIOSZ (Magyar Ingatlanközvetítők Országos Szövetsége) székhelyén tartottam ingatlanfotózás képzéseket.

Egy kis ízelítő a tanfolyam anyagából:

dia1.JPG

dia2_1.JPG

dia5.JPG

 

dia38.JPG

dia39.JPG

dia18.JPG

dia19.JPG

dia20.JPG

dia21.JPG

dia22.JPG

dia23.JPG

dia24.JPG

dia25.JPG

dia33.JPG

dia35.JPG

dia36.JPG

 

dia47.JPG

 

A bejegyzés trackback címe:

https://homefocus.blog.hu/api/trackback/id/tr216723780

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása