"A ház téglából és gerendákból épül. Az otthon álmokból és reményekből."

HOMEFOCUS

HOMEFOCUS

Túlkínálatban ki kell emelni az ingatlant a többi közül és a jelek szerint ismét sikerült :) 

2021. október 31. - homefocus

XVII. kerület "színes házakban" 2016-ban általunk vásárolta a jelenlegi tulajdonos ezt a 2 szobás lakást.

alapr_57nme.jpgMivel nagyon meg volt elégedve az akkori megtekintés, ártárgyalás, valamint az adásvétel lebonyolításával, minket keresett meg a lakása eladása miatt.

Az 5 év alatt nagyon sok fejlődés történt a szolgáltatásunkban. Ennél a lakásnál lakberendezést (home staging) nagyon nem akart a tulajdonos. Mikor kivonultunk a média tartalom elkészítéséhez, már fogta a fejét a tulajdonos hölgy, hogy neki "nem kell ekkora felhajtás, csak adjuk el és kész". Mikor elkezdtünk az egyik szobában pakolni, időbe telt mire meggyőztük a tulajdonos hölgyet, hogy az eladhatóságot nagyban segíti a harmónia az otthonban. 

nappali1.jpg

Első helyiség elkészülte után kötélnek állt a hölgy és szabad kezet kaptunk. 

etkezo11.jpg

Már a folyamat során egyre lelkesebb lett és végül a végeredmény is nagyon tetszett neki. 

halo1.jpg

Az eladhatóság növelése érdekébe még egy szolgáltatást bevetettünk, a videós bejárást:

Az előkészületek, fotók, videó "csupán" 5 órát vett igénybe. Az utómunkák két nap alatt elkészültek, de megérte a befektetett munka, mert mind az ingatlan, mind  az ingatlanos kiemelkedik a kínálatból. Mire teljesen kész lett a marketing anyag éreztem, hogy a lakás nem lesz sokáig a piacon.


Nem tévedtem, a lakás 1 hét alatt elkelt, pedig a szomszéd lépcsőházban, egy ugyanilyen elrendezésű és még erkéllyel is rendelkező lakást már 3 hónapja hirdetnek. Túlkínálatban ki kell emelni a lakást a többi közül és a jelek szerint ismét sikerült :) 

A bejegyzés trackback címe:

https://homefocus.blog.hu/api/trackback/id/tr10016740834

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása