"A ház téglából és gerendákból épül. Az otthon álmokból és reményekből."

HOMEFOCUS

HOMEFOCUS

Ingatlanosok kíméljenek!

2021. október 21. - homefocus

Az Egylet Ingatlanközösségnek a legfőbb célja, hogy válogatott értékesítőkkel dolgozzon. Akik egylet.pngtudják, hogy a szakma nem abból áll, hogy mobiltelefonnal lövünk pár képet, majd feltesszük a hirdetési portálokra és hátradől várjuk, hogy megcsörrenjen a telefon... Hanem hisznek abban, hogy lelkiismeretesen, maximális tudás birtokában, hozzáadott marketing eszközökkel, - úgy, mint Home staging, videó bejárás, 360 fokos virtuális séta, 3D realisztikus látványterv, 3D alaprajz - lehet elérni, hogy az ingatlan eladása lehető leghatékonyabb legyen és legjobb áron keljen el. 

A hirdetési portálokon sorra olvashatjuk, hol a hirdetés elején, hol a hirdetés végén, hogy
"Ingatlanosok kíméljenek" és ennek megannyi változatát. Az Egylet.hu - melynek tagja vagyok - csapata kérdezte, hogy véleményem szerint miért van Magyarországon az eladók részéről ekkora ellenállás az ingatlanértékesítőkkel szemben. A cikk itt olvasható.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://homefocus.blog.hu/api/trackback/id/tr1916723828

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása