"A ház téglából és gerendákból épül. Az otthon álmokból és reményekből."

HOMEFOCUS

HOMEFOCUS

Etikus ingatlanos védjegy

2021. október 14. - homefocus

Mire is hivatott az Etikus Ingatlanos Tanúsító Védjegy?

 

2019 nyarán kértem az Etikus Ingatlanos Tanúsító Védjegy használatát.

Ennek egyik oka az volt, hogy Sándor Viktóriával, az alapítóval nagyon hasonló a szemléletünk. Mind a ketten úgy véljük, hogy ez nem csupán egy kereskedelmi szakma, hanem hivatás. etikus_ingatlanos_logo_pos.jpg

Kedvenc mottóm is ezt tükrözi:  "A ház téglából és gerendákból épül. Az otthon álmokból és reményekből."

A megbízók számára különösen megnyugtató lehet, hogy a védjeggyel rendelkező ingatlanos esetében, ha felmerülne az etikai vétség gyanúja, úgy panasszal élhetnek az Etikai Bizottságnál, akik minden esetben teljes körű kivizsgálásnak vetik alá a bejelentett etikai vétséget. Adott esetben ez az érintett ingatlanos védjegy-használati jogának megvonásával is járhat
A lakosság számára egyértelművé válik, hogy a tisztesség és a becsület az első a Védjegyet használó közvetítő számára. Az ügyfelek nyugodtan hátradőlhetnek, hiszen ügyletük a lehető legjobb kezekben van.

Minőséggaranciával, mérhető hozzáadott értéket teremtve dolgozom azon, hogy az ingatlant értékesíteni vagy vásárolni vágyók magas színvonalú szolgáltatásaimait jó érzéssel vegyék igénybe, elégedetten fogjunk kezet az első találkozáskor, majd a sikeres ügylet végén.

A legtöbb ügyfelem legfőbb vagyona az ingatlana, a kölcsönös bizalom, partnerség elengedhetetlen ahhoz, hogy jó érzéssel forduljanak hozzám. Maximális tisztelettel, professzionalizmussal, odafigyeléssel kezelek minden megbízást.

Az ingtalanközvetítés mellett az motivál, hogy szeretném, hogy hivatásom hazánkban is méltán elismertté váljon. 

Az etikusingatlanos.hu készített velem ínterjút, amelyből megtudhatjátok, hogy szerintem melyek egy jó ingatlanos ismérvei, mi az a Home Staging. Az interjú itt olvasható.

A bejegyzés trackback címe:

https://homefocus.blog.hu/api/trackback/id/tr2816720646

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása