"A ház téglából és gerendákból épül. Az otthon álmokból és reményekből."

HOMEFOCUS

HOMEFOCUS

"Megfelelő szakember bőven hozzá tud tenni az értékesítési folyamathoz"

2021. október 22. - homefocus

Ennek a XVI. kerületi szép lakásnak a tulajdonosai több hónapnyi sikertelen magánhirdetés után, megbíztak egy céget az ingatlanuk eladásával, sajnos ők sem hozták a várt vevőt, így az értékesítési folyamat megrekedt. Idő szűkében volt a fiatal pár, mivel lefoglalóztak egy új építésű házat. 13.jpg

A szomszéd lakást egy héten belül irányáron értékesítettem, ezért úgy döntött a tulajdonos pár - minden negatív tapasztalatunk és ellenérzésünk ellenére -, hogy megbíznak a lakásuk eladásával és ezzel minden bizodalmukat belém fektették. Nagy volt rajtam is a nyomás, hisz nem "csak eladni kellett", hanem határidőre kellett teljesítenem. 

Elkészítettem a fotókat, 3D alaprajzot, a hirdetési szöveget több változatban, mivel több célcsoportnak is megfelelőnek találtam az ingatlant és egy hét alatt elkészült a profi videó.

Miután teljesen felkészítettük az ingatlant az eladásra, hetente több alkalommal mentem mutatni  lakást. Persze a lényeg a happy end, melynek kapcsán örömmel olvastam meleg szavaikat:

„Több hónapnyi sikertelen hirdetés után minden negatív tapasztalatunk és ellenérzésünk ellenére ingatlanos bevonása mellett döntöttünk. Vikit ajánlás alapján kerestük meg, és bár az első találkozás után nem oszlott el minden kétségünk, de nagyjából egy hét után kezdett letisztulni, hogy igenis a megfelelő szakember bőven hozzá tud tenni az értékesítési folyamathoz. A marketing megoldásai nagyon ültek, olyan potenciális vevőket tudott elérni, akiket magunktól nem tudtunk volna, az általános megbízás ellenére hetente többször egyeztetett velünk a lakás hirdetéséről, jó tanácsokkal látott el és sosem volt tolakodó vagy túlságosan rámenős. Az ingatlant a tervezett időn belül értékesíteni tudta. Elérte, hogy Referencia kép felülbíráljuk a prekoncepcióinkat: létezik jó ingatlanos, akinek tényleg olyan hozzáadott értéke van, ami bőven meghaladja a megbízási díjat. Köszönjük a munkádat."

~Toplak Gábor és Takács Gabriella

 

A bejegyzés trackback címe:

https://homefocus.blog.hu/api/trackback/id/tr5216732460

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása