"A ház téglából és gerendákból épül. Az otthon álmokból és reményekből."

HOMEFOCUS

HOMEFOCUS

"Szűk egy hónap alatt már vételi ajánlatokkal keresett meg minket"

2021. október 22. - homefocus

Jómagam is csömöri lakos vagyok, így sok megkeresést kapok ezen a terülten. A tulajdonosok többsége tudja, hogy sokkal nagyobb hatékonysággal tud dolgozni az az ingatlanértékesítő, aki minőségi munkát végez, maximálisan megvan a helyismerete, és a portfóliójában több hasonló paraméterű ingatlan található.

Ennek a csömöri ikerháznak a tulajdonosa hónapokon keresztül hirdette,mutogatta az ingatlant, de sosem kapott visszajelzést az érdeklődőktől. Majd idővel úgy döntött viki-2.jpgszakemberre bízza az eladást. Látva a referencia munkáimat csak személyemet bízta meg az eladással. Az ingatlant nagyon kedves albérlő ismerős lakta. A házhoz kaptam kulcsot, hogy rugalmasan tudjam mutatni és csak az albérlővel kelljen időpontokat egyeztetnem. A mutatások úgy zajlottak, hogy senki nem volt otthon, így az érdeklődők, minden sarkot kellőképpen meg tudtak nézni, és otthonosan mozoghattak a házban.

A megbízást szeptember elején kaptam meg, rendszeresen mutattam, leginkább nyílt napok keretén belül (open house). Október közepére két komoly érdeklődő is lett, így a megszokott, nagy áralku tárgyalásoktól is mentesült a tulajdonos. Az ingatlan irányárához képest jelképes alkuval lett értékesítve egy hónap alatt.

„Adott volt Csömörön egy ingatlanunk, ami a családi örökség részét képezte, rengeteg emlékkel karöltve. Sosem gondolkodtunk annak eladásán, próbáltuk az életet úgy igazítani, hogy ez a ház megmaradjon. Sajnos egy éven belül rengeteg változás állt be az életünkben. Nagyon nehéz döntés előtt álltunk, végül az eladás mellett döntöttünk. Vikire bíztuk az ingatlan eladását. Tudtuk milyen áron mozognak az ingatlanok Csömörön, ahogy azt is, hogy mi az az összeg, ami alatt nem válunk meg tőle. Viki ezen szempontokat maximálisan figyelembe véve, folyamatos tájékoztatás mellett mutatta az érdeklődőknek. Rugalmasság és megbízhatóság egyaránt jelen volt végig. Mindig elérhető volt az eladó és a vevők számára is. Szűk egy hónap alatt már vételi ajánlatokkal keresett meg minket. Ráadásul mind a két vételi ajánlat az elképzeléseink szerinti összeget tartalmazta. Racionális szempontok figyelmébe vételével Referencia képkiválasztottuk a vevőt és a szerződéskötés kevesebb, mint 2 hét alatt meg is történt, kiszámítható és kedvező konstrukciók mellett. Maximálisan elégedettek vagyunk a munkájával és a folyamat teljes lebonyolításával.”
~Primozics Eszter

A bejegyzés trackback címe:

https://homefocus.blog.hu/api/trackback/id/tr2616731882

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása